ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. στα πλαίσια του έργου LIFE09 ENV/GR/000294 «Επιλογές διαχείρισης αποβλήτων για έλεγχο εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (Waste-C-Control)» του προγράμματος LIFE+, καθώς και του Πιλοτικού Προγράμματος Οικιακής Κομποστοποίησης, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, διοργανώνει ημερίδα την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 στις 18:00 στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, στην Κομοτηνή (Γ. Μαρασλή 1). Η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. αποτελεί τον θεσμοθετημένο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, συμμετέχει στο έργο LIFE09 ENV/GR/000294 «Επιλογές διαχείρισης αποβλήτων για έλεγχο εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (Waste-C-Control)», το οποίο έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός λογισμικού εργαλείου για τη μειωμένη παραγωγή αερίων φαινομένου του θερμοκηπίου από τη διαχείριση απορριμμάτων. Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί η ανάγκη του εργαλείου αυτού καθώς και οι επιλογές για τη μείωση των αερίων στο τοπικό επίπεδο της περιφέρειας ΑΜΘ. Παράλληλα, σε συνεργασία με την Οικολογική Ομάδα Ροδόπης πραγματοποιήθηκε πιλοτικό πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης με συμμετοχή πολιτών της Π.Ε. Ροδόπης. Τα αποτελέσματα του προγράμματος, καθώς και η εμπειρία από την υλοποίησή του θα παρουσιαστούν στην ημερίδα.
www.diaamath.gr

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

econoesis.gr

email: info@sydiap.cosmotemail.gr – Ταχυδρομική Διεύθυνση: Τ.Θ.: 17079 – Τ.Κ.: 54210, Θεσσαλονίκη – Τηλ: 2310/326.717 – Fax: 2310/326.716