Καλωσήρθατε

Οι εξελίξεις στην καθημερινότητά μας φέρνουν στο προσκήνιο μια σειρά από κρίσιμα θέματα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με τον πιο λειτουργικό, οργανωμένο και οικολογικά διαχειρίσιμο τρόπο:

  • Το θέμα της πρόσβασης των συνανθρώπων μας, ειδικά εκείνων που έχουν ειδικές ανάγκες, ατους  χώρους της καθημερινής δραστηριότητας.
  • Την ορθολογική διαχείριση των απορριμάτων και την οικολογική απομάκρυνσή τους.
  • Ττην προστασία και βελτίωση του περιβάλλοντος απέναντι στη φθορά και τη μόλυνση.

Οι λύσεις οφείλουν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με τρόπο διαχρονικό,  εφαρμόζοντας τις νέες προτάσεις και προσεγγίσεις που προσφέρει η Επιστήμη και η Τεχνολογία, θέτοντας σταθερές βάσεις για την προστασία και τη βελτίωση του περιβάλλοντος.

Στο econoesis.gr θα παρουσιάζουμε τις πιο αποτελεσματικές νέες προτάσεις και προσεγγίσεις, τεχνολογίες και προϊόντα, που καλύπτουν τα παραπάνω ζητήματα. Εξελιγμένες προτάσεις που λύνουν προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα όλων μας, προχωρημένες μελέτες και πληροφορίες για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, και απόψεις και νέα που σχετίζονται με το περιβάλλον.

Υπεύθυνος της είναι ο υπογράφων, Αθανάσιος Βλάχος, ο οποίος κινείται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της εμπορίας και της εφαρμογής σχετικών τεχνολογιών, μέσω της εταιρείας ΣΥ.ΔΙ.ΑΠ. Μ.Ε.Π.Ε.

Στόχος μας είναι να προσθέσουμε ένα ακόμη λιθαράκι στη συλλογική προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον που θα προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και στις μελλοντικές γενιές…

Με ελπίδα,
Αθανάσιος Βλάχος

econoesis.gr – ΣΥ.ΔΙ.ΑΠ.

econoesis.gr

email: info@sydiap.cosmotemail.gr – Ταχυδρομική Διεύθυνση: Τ.Θ.: 17079 – Τ.Κ.: 54210, Θεσσαλονίκη – Τηλ: 2310/326.717 – Fax: 2310/326.716