Όροι Χρήσης

Οι επισκέπτες (‘χρήστες’) του δικτυακού αυτού τόπου οφείλουν να αποδεχτούν τους Όρους Χρήσης που ορίζονται παρακάτω. Η επίσκεψη και χρήση των σελίδων του econoesis.gr σημαίνει την αποδοχή των όρων αυτών. Σε περίπτωση της μη αποδοχής τους, δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των σελίδων στο econoesis.gr:

1. Οι επισκέπτες και χρήστες του econoesis.gr οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες. Οφείλουν επίσης να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου.

2. Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις πράξεις που διενεργούνται κάτω από τον προσωπικό τους κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account). Έχουν την αποκλειστική ευθύνη για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε πιθανή παραβίασή του. Ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από αυτόν (αποσύνδεση).

3. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του econoesis.gr, συμπεριλαμβανόμένων των σελίδων, εικόνων, σχεδιασμού, γραφικών και πολυμέσων που συμπεριλαμβάνονται στο domain econoesis.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών του και προστατεύεται από τη διεθνή νομοθεσία. Απαγορεύεται επίσης η αντιγραφή του περιεχόμενου δίχως την γραπτή άδεια των κατόχων του.

4. Ο δικτυακός αυτός τόπος δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα.

5. Oι κάτοχοι του econoesis.gr διατηρούν πάντοτε το δικαίωμα να τροποποιούν τους όρους χρήσης, όπως και να προσθέτουν ή να αφαιρούν περιεχόμενο σύμφωνα με τη δική τους κρίση. Οι όποιες αλλαγές στους όρους χρήσης ισχύουν άμεσα μετά τη δημοσίευσή τους.

econoesis.gr

email: info@sydiap.cosmotemail.gr – Ταχυδρομική Διεύθυνση: Τ.Θ.: 17079 – Τ.Κ.: 54210, Θεσσαλονίκη – Τηλ: 2310/326.717 – Fax: 2310/326.716