Ανασχετικά πετάσματα ανέμων (ανεμοθώρακες)

Σκοπός των ανεμοθωράκων είναι η δημιουργία νέων αμμοθινών στην εμπρόσθια ζώνη μιας τοποθεσίας, για τον έλεγχο/περιορισμό της αιολικής διάβρωσης.

Οι ανεμοθώρακες ανακόπτουν την ορμή του ανέμου και παρέχουν προστασία σε παράκτιες περιοχές, δρόμους, μονοπάτια, σπίτια, πάρκινγκ, παιδικές χαρές κ.λπ. Επίσης, χρησιμοποιούνται για να διοχετεύεται η ροή των επισκεπτών στα κύρια μονοπάτια, ώστε να μη κινούνται ανεξέλεγκτα στους οικοτόπους και αυξάνεται έτσι η διάβρωση, η ποδοπάτηση και η καταστροφή της χλωρίδας.

Eίναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα 100% υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στην ακτινοβολία U.V και στο θαλασσινό νερό.

Το ύψος τους είναι 1m ή 2m και διατίθεται σε ρολό των 50 m και 52 m αντίστοιχα. Τοποθετούνται κάθετα στους επικρατέστερους ανέμους. Μειώνουν αποτελεσματικά την ταχύτητα του ανέμου και εγκλωβίζουν την άμμο.

Για την τοποθέτησή τους χρησιμοποιούνται ξύλινοι ή μεταλλικοί στύλοι οι οποίοι εφαρμόζονται σε ειδικές και ανθεκτικές θέσεις οι οποίες έχουν διάμετρο 10 ως 15cm και μεταξύ τους απόσταση 1m. Η τοποθέτηση είναι εύκολη και γρήγορη λόγω του μικρού βάρους (340 gr / sqm), της ευελιξίας του και των θέσεων που περιέχονται χωρίς ραφή στο υλικό για την τοποθέτηση των πασσάλων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

econoesis.gr

email: info@sydiap.cosmotemail.gr – Ταχυδρομική Διεύθυνση: Τ.Θ.: 17079 – Τ.Κ.: 54210, Θεσσαλονίκη – Τηλ: 2310/326.717 – Fax: 2310/326.716