Κομποστοποίηση Οικιακών Απορριμμάτων Δήμου Αλίμου

Στο πλαίσιο της βέλτιστης διαχείρισης των οικιακών απορριμμάτων η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου, ξεκινά πιλοτικό πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης οργανικών απορριμμάτων.

Η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει την προμήθεια ειδικών κάδων κομποστοποίησης, εξωτερικού χώρου, οι οποίοι θα παραχωρηθούν σε δημότες. Στους κάδους αυτούς τα οργανικά οικιακά απορρίμματα μετατρέπονται, μέσω φυσικών διεργασιών, σε εδαφοβελτιωτικό.

Το λίπασμα-προϊόν που παράγεται θα μπορούν οι δημότες είτε να το χρησιμοποιούν για να καλύψουν ανάγκες των κήπων τους, είτε να το διαθέτουν στη Διεύθυνση περιβάλλοντος του Δήμου μας.

Για την επιτυχία του προγράμματος η Διεύθυνση Περιβάλλοντος θα δέχεται προτάσεις και σχετικές αιτήσεις από τους δημότες, οι οποίες θα ληφθούν υπόψη στην υλοποίηση του προγράμματος.

Οι δημότες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση περιβάλλοντος στο τηλέφωνο 210. 9810778 με την κα. Μούσια και τον κο. Κανταρτζή.

Ηλεκτρονική Πύλη του Δήμου Αλίμου

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

econoesis.gr

email: info@sydiap.cosmotemail.gr – Ταχυδρομική Διεύθυνση: Τ.Θ.: 17079 – Τ.Κ.: 54210, Θεσσαλονίκη – Τηλ: 2310/326.717 – Fax: 2310/326.716